четвер, 13 лютого 2014 р.

До уваги вступників до вищих навчальних закладів України в 2014 році!



Нагадуємо, що з 03 січня до 05 березня триває реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України.

Предмети, їхню кількість (не більше чотири) і мову тестування кожен обирає самостійно. Абітурієнт має самостійно оформити заяву-реєстраційну картку, скориставшись спеціальною програмою, розробленою в Українському центрі оцінювання якості освіти, яка розміщена на веб-сайтах: www.testportal.gov.ua та www.test-center.od.ua.
Щоб зареєструватися для участі в ЗНО – 2014, абітурієнт повинен надіслати поштою до Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти комплект документів:
Заяву-реєстраційну картку із вклеєними у відведеному місці двома фотографіями, копію паспорта (особи, які не мають паспорта і яким станом на 1 вересня 2013 року не виповнилося 16 років, можуть подавати копію свідоцтва про народження);
Копію документів про повну загальну середню освіту або довідку з місця навчання;
Копію документа про зміну прізвища або прізвища, імені, по батькові (для осіб, у документах яких є розбіжності в зазначенні персональних даних);
Копію документа, що підтверджує законність перебування на території україни (для іноземців, осіб без громадянства, біженців, осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту, закордонних українців).
Увага!. На копіях документів, що подаються до реєстрації, повинен бути напис про засвідчення документа, що складається зі сів: «Згідно з оригіналом» (без лапок), особистого підпису особи, яка реєструється, її ініціалу (- ів) та прізвища, дати засвідчення копії.
Висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних умов) проходження ЗНО (за потреби)
Після обробки реєстраційних документів ОРЦОЯО надсилає абітурієнту рекомендованим поштовим відправленням: реєстраційну карту абітурієнта, бланк Сертифіката, інформаційний бюлетень «ЗНО – 2014».
Для кожного абітурієнта на веб-сайті УЦОЯО створюється інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та рin-кодом, зазначеним у ньому.
            У разі виникнення питань щодо реєстрації на ЗНО абітурієнт може звернутися до пунктів реєстрації (консультаційних). У нашому районі такий пункт створено на базі Маловисківської ЗШ № 3 І-ІІІ ст., відповідальна за пункт Федорова В.Ф. Консультаційно-реєстраційний пункт працює щоденно, окрім вихідних (субота, неділя) з 8.00 до 16.00.
Також у районному відділі освіти працює телефонна гаряча лінія з питань ЗНО – 2014 р. за телефоном 5-17-64. Кожен бажаючий може звернутися та отримати кваліфіковану консультацію.
Основна сесія ЗНО – 2014 розпочнеться із 03 червня.
Нагадуємо, що пробне незалежне оцінювання проходитиме 22 та 29 березня.
За даними Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти станом на 12 лютого із нашого району зареєструвалось на основну сесію 124 особи. Випускників 11 класів 2013-2014 навчального року 351, тобто відсоток зареєстрованих становить всього 35%.
Нагадуємо випускникам закладів та усім бажаючим вступати до вищих навчальних закладів у 2014 році, що зареєструватись можна лише до 05 березня, тобто залишилось всього близько двох тижнів, тож поспішіть.
            Відповідно до Умов прийому до ВНЗ у 2014 році можна використовувати результати ЗНО 2008-2014 років у будь-яких комбінаціях
Особи, які отримали атестат до 2007 року включно, можуть обирати: проходити ЗНО або складати іспити у ВНЗ.

Немає коментарів:

Дописати коментар